
ایرانیان برای یادگیری زبان برنامهنویسی اتریوم، بورسیه تحصیلی دریافت میکنند!
- یکی از زیرمجموعههای آموزشی استارتآپ بلاکچینی کانسنسیس به نام کانسنسیس آکادمی(ConsenSys Academy) اخیراً اعلام نموده که هشت زن ایرانی توانستهاند بورسیهی آموزشی این شرکت را دریافت کرده و با حضور در کلاسهای آموزشی ۲۰۲۰ به صورت آنلاین، مدرک فارغالتحصیلی دریافت کنند. این بورسیهی آموزشی که بخشی از برنامهی جهانی شرکت کانسنسیس در راستای کمک به شروع آموزش برنامهنویسی در بلاکچین اتریوم میباشد، میتواند یک فرصت تکرار نشدنی برای شهروندان کشورهایی باشد که به دلایل مختلف از جمله تحریمهای آمریکا به جامعهی فناوری بینالمللی دسترسی ندارند. به گفتهی کوگان برنان(Coogan Brennan) رئیس روابط عمومی آکادمی کانسنسیس، بدون شک شهروندان ایرانی هنگام تلاش برای کسب یک فرصت شغلی بینالمللی با محدودیتها و موانع بیشتری مواجه هستند. وی همچنین معتقد است که دانشجویان ایرانی به ویژه در کلاسهای سال گذشته توانستهاند بسیار قوی عمل کنند.
حضور پر رنگ ایرانیان
زیرمجموعهی آموزشی استارتآپ کانسنسیس(ConsenSys Academy) به تازگی اعلام نموده که هفت برنامهنویس زن ایرانی توانستهاند از بورسیه آنها استفاده کرده و به واسطهی آن مدرک فارغالتحصیلی دریافت کنند.
این بورسیهی آموزشی که بخشی از برنامهی جهانی شرکت کانسنسیس در راستای کمک به شروع آموزش برنامهنویسی در بلاکچین اتریوم میباشد، میتواند یک فرصت تکرار نشدنی برای شهروندان کشورهایی باشد که به دلایل مختلف از جمله تحریمهای آمریکا به جامعهی فناوری بینالمللی دسترسی ندارند.
گرچه طبق گزارشات رسمی نزدیک به ۷۰ درصد فارغالتحصیلان دانشگاهی علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات(STEM) را در ایران جامعهی زنان تشکیل میدهند، اما متخصصان حوزهی فناوری در کشور ما بیش از سایر همتایان خود در اروپا و ایالات متحده با موانع ساخت و ساز در حرفهی خود دست و پنجه نرم میکنند.

در حال حاضر ایران تحت سنگینترین تحریمهای بینالمللی با هدف جلوگیری از تولید سلاح هستهای قرار گرفته است، موضوعی که بیشتر بر روی زندگی مردم عادی تاثیرگذاشته و امکان ارسال و دریافت پول به صورت بینالمللی را صلب کرده است. این درحالیست که ایران یکی از بزرگترین جوامع فعال حوزهی رمزارز را داشته و چیزی بین ۴ تا ۸ درصد هشریت جهانی شبکهی Solidity چیست؟
“Solidity” یا «سالیدیتی» یک زبان برنامهنویسی منشعب از زبان ++C است که در واقع شاخهی محاسباتی آن میباشد؛ به بیان واضحتر میتوان گفت دستورات در زبان سالیدیتی بسیار شبیه به دستورات در زبان سی پلاس پلاس هستند و تنها تفاوت در سالیدیتی نسبت به ++C این است که کتابخانههای خاصی مخصوص محاسبات در آن از قبل طراحی شده است و مختص برنامهنویسی بلاکچین میباشد. از کتابخانههای خاص سالیدیتی میتوان به کتابخانههای هشینگ نظیر Keccak و… اشاره کرد. لازم به ذکر است که زبان برنامهنویسی بیتکوین و زبان قراردادهای هوشمند اتریوم، Solidity میباشد. ‘ href=”https://www.coinit.ir/cryptopedia/what-is-solidity/” target=”_blank”>سالیدیتی